Sweetest-emme

Alla inlägg under januari 2012

Av emelie - 6 januari 2012 23:12

hej dagen började med att jag pappa kevin och astrid åkte in till media markt för att byta min plattång som jag fick i julklapp , för den hade gått i sönder :( men så klar fanns de inget kvar av den sorten så jag fick välja något annat i affären och de jag valde får se ni se på söndag :)

Sen körde pappa mig och astrid till arenan för vi skulle se på finalen elr ja fotbollen och åhus förlorade :(

Sen orkade vi inte kolla mer så vi gick till stan åt på mcdonalds och de var rätt kul  !för där kom tre killar som var tvungna att sätta sig just bak mig och han ena kunde inte sluta glo på astrid de var skit kul.

Sen drog vi till arenan igen och de hände en grej , för vi skulle på toa ! så går vi då i arenan , då möter vi en jag har gått i samma klass som och jag bara kollar på han och går , jag kollar inte på vilka han går med och då puttar han denna ena killen på han jag har gått i samma klass som in i mig. sen får jag reda på av astrid att de var den killen jag gillade som puttade han killen och han jag gillade kände igen mig och jag såg inte alls han + att han var bara tvungen , men kan inte fatta att jag missade han när han går framför mig , hehhe ni kanske inte fattar detta , men jag kan inte släppa de , att jag missade den killen så jag sitter här hemma och tänker på de hela tiden. Ush jag kunde inte släppa de när astrid sa de och han kollade på mig hela tiden tydligen .

Men ja jag ska försöka släppa de nu , sen drog vi till stan och skulle ladda på hennes jojo kort så får vi gå först till rece sen till centralen sen precis när vi är framme säger hon att hon inte har kortet med sig . Blev lite sur där , sen tog vi bussen hem och dunkade musik och skrattade och allt vad vi gjorde.

Imon ska jag till åhus och vara med sabél vet ej om vi ska dygna för jag och astrid skulle de med henne men nu ska inte hon med , men vi får se imon.

Av emelie - 5 januari 2012 15:42

Hej jag har märkt att alla mina vänner är osociala förutom på kvällen , dock fattar jag inte de , vad gör man i detta vädret ?

Man brukar inte göra något i alla fall inte jag.

Men jaja skit samma just nu kollar jag på film och den filmen kollade jag på för 2 dagar sen. Har aldrig sett den innan jag jag tycker de var rätt bra , den heter tusen gånger starkare.

Igår orkade jag inte blogga jag var med astrid och hanna och kollade film sen åkte hanna hem , sen drog jag och astrid hem till mig satte oss vid datan och internet strulade !!! det gör de varje gång hon har sin data med sig hem till oss .

Men då tänkte jag att jag kan ju koppla upp internet från mobilen till datan och de funkade sen när astrid stack hem så kollade jag på film sen kom jag på att jag har ju inte gratis surf så de hade nästan tagit alla mina pengar :(

Och vi fyllde på min mobil för 2 dagar sen.


Imon så ska jag och astrid kanske in till staden och kolla alliansen "fotboll då" sen vet jag inte vad vi ska göra ! vi kommer väl på något , sen på lördag kanske vi ska dygna inte säker och sen vet jag inte vilka som ska vara med . Tror hanna ska vara med men hoppas vi hittar fler för då är man vaken i alla fall , man somnar inte lika lätt då.

Men nu ska jag kolla klart filmen om jag ens kan de för katten springer runder och skricker hela tiden , frå ryck på henne.


Jag saknar sommaren , fast dock är de inte så länge tills de är sommar , då ska jag sola som tusan och vi brun :)

 


 

Av emelie - 3 januari 2012 22:16


 


 

Av emelie - 3 januari 2012 21:57

Hej , de har redan gått 3 snabba dagar på detta året undra om detta året kommer gå fort som förra året. Man kan inte tro att de redan är 2012 de är sjukt vad tiden har gått snabbt. Och att man blir 16 detta året de kan man häller inte tro.

Men jag hoppas detta året kommer bli mycket bättre än förra , och att man kan skaffa sig en kille.


Men min dag har bara varit slappt , vaknade runt 14:30 sen gick jag upp tog frukost och kollade film i min mysiga Ziperall :) sen satte jag mig vid datan och kollat film det är vad jag har gjort idag. De finns ju ingen som är social fast folket skriver någon social på facebook elr bdb , så skickar man ett sms så svara personen inte. Så nu vet man hur social vänner man har. Jo jag har fotat lite idag med bilderna kommer i ett inlägg efter denna när jag har fixat dem.

Av emelie - 2 januari 2012 23:20

Hello idag var jag agnes och astrid och träffade pontus , philip och jonas vi hade skit kul men dock inte i början då jag blev lite sur på philip. han skött raketer på mig och jag är liv rädd för dem :( och han fattade inte vad jag sa men sen gick de över. Sen gick vi lite i åhus hem till pontus sen till philip kollade på massa filmen hade skit kul där men dock satt alla 6 i sängen och trängdes jobbigt men gick , sen mobbade dem mig för jag sa Seriöst hela tiden och de gjorde jag sen när vi tog bussen till stan för att gå till arenan och träffa någon och jag kunde inte sluta säga de så dem mobbade mig för de.


Men tycker vi kan göra om detta för de var sjukt roligt då på slutet i åhus :)

Så har min dag varit typ finns mer och berätta men orkar ej för ska sova snart . Men kan säga detta igår hade jag tråkigt så satt och skrattade åt alla sms jag fick och sen åt allt på facebook jag var nog över-trött :/

Men ja hejdå :)

Av emelie - 1 januari 2012 20:53

Hello i natt var de nyår elr de är väl fortfarande , men jag firade nyår hos sabél och vi hade skit kul , vi satt upp till kl 07:30 sen gick vi upp 15:30 så de var rätt skönt att sova länge , sen hämtde pappa mig och nu sitter jag och tråkar sönder fast jag sitter och skrattar åt något som inte ens är kul :s

Men imon ska man till åhus med astrid och agnes och träffa pontus och någon jonas tror jag han hete , så de ska blir kul , dock vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något :)

Orkar inte skriva mer nu , jag vill ha något att äta så kanske blir gå till affären.


Jag hade ju nyårslöfte att jag skulle sluta äta godis och sluta dricka läsk och att jag skulle hitta en kille.

Men jag tar inte chips som godis men de gör nog inget . så där var jag bara trög . men som sakt när jag är trött då är jag trög ;) och jag erkänner de sj :D

Presentation


tjao
Jag heter Emelie och jag bor i en liten by som heter Tollarp och jag är 15 år . Min sport är ridning och handboll.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 rätt så
 nja
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards