Sweetest-emme

Alla inlägg under januari 2012

Av emelie - 14 januari 2012 23:28

Har skit tråkigt men ska snart sova , men de blev ändrade planer , jag ska med till pappas jobb imon och träffa pappas chefs dotter så om de är fint väder så ska vi dra ut och fota i Åhus :)

de har vi gjort innan också :D

Men här kan ni få 3 foton som jag har redigerat och jag bara älskar den sista bilden , funderara starkt på att ha den som header :D Dem 2 första bilderna är samma fast bild men ser olika ut.

 


 

 

   

Av emelie - 14 januari 2012 18:33

Hej igår hade ju jag filkväll / tjejkväll och vi hade skit kul!! det blev jag sabél och gabbe .

Dock blev de inte de inte fredagen den 13 filmen då , vi hittade inte den så vi kollade på någon annan som är rätt lik fredagen den 13 och scary movie . Vi kollade på 3-4 filmen sen orkade vi inte se på mer film så vi gick in på mitt rum och snackade skit och mycket mer :)


Men just nu gör jag inte ett skit skulle vara med gabbe men de blir nog inte av , vi skulle ut och fota innan idag efter jag hade kommit hem men de var rätt mörkt så de var inte lönt , men kanske imon :)

Har inte så mycket att berätta som ni har märkt de är ingen som kommentera vad man kan skriva om så då är de inte så kul att blogga , de är lite därför jag inte bloggar + att de blir bara tråkiga inlägg

Men jag har funderat på att berätta lite om mina kamra saker när jag har fåttt/köpt lite mer saker till kamra för just nu har jag bara , själva huset sen objektiv , Stativ ; fjärrutlösare  och ett filter och de är inte så kul att berätta om de , men snart ska vi köpa ett nytt objektiv och då kan jag berätta mer :)

Jag har bloggar om saker jag vill ha till kamra och tror jag har sakt vad jag har för kamra saker med :) Dock kommer de inte bli nu utan lite mer mot sommaren :)


Av emelie - 13 januari 2012 16:30

Hello har inte haft tid att blogga skolan har ju börjat nu , och dessa 3 dagarna har varit rätt Chill fast de har varit skola.

Men ikväll ska man ha Tjejkväll elr Filmkväll och då kommer sabél , gabbe och kanske astrid så vi ska äta pizza och ha kul + kolla på film , filmen heter Fredagen den 13:de , tyckte vi kunde kolla på den eftersom de är det idag. Det är en skräck film :)

Men nu ska jag fortsätta städa innan dem kommer , kanske bloggar ikväll annars kommer de ett litet inlägg imon :) + gabbe och sabél ska sova hos mig med :) Om ni vill vara sociala så smsa då ;) då blir det TUMMEN UPP      

Av emelie - 10 januari 2012 15:12

Hello alla , igår orkade jag inte blogga elr jag tänkte inte ens på de , hade så kul igår så ja. Men jag kan säga vad vi gjorde!

Först gick jag och astrid och mötte hannah och ludde , sen drog vi till pizzarian och där snackade vi lite och hade kul , sen drog vi hem till ludde och spelade wii och jag kom 3:a :)

Sen drog vi ut sen vidare till affären och sen åkte vi longboard , sen drog vi hem till astrid och spelade rock band , de var så där , Hmm tänker inte sjunga mer ush har ont i halsen för att jag och astrid var tvungna att sjunga hela tiden på slutet :(

Sen drog vi ut och åkte longboard sen drog vi alla hem till mig lekte med kattungen , som inte har fått ett namn än :/

sen stack alla hem och jag gjorde inte så mycket.

Men nu ska jag fick mig , duscha och sånt , sen ikväll vet jag inte om jag skulle med astrid till bowlingen och sen kolla handboll de var något sånt.

Ush skola imon vill inte , har redan fått två läxor.

Av emelie - 9 januari 2012 17:34

Hello om 30 min ska jag och astrid gå till pizzarian för att äta pizza me ludde, hannah. Vet ej om jag har sakt de innan att jag hatar pizza , jag kan äta de men de är riktigt äckligt. jaja men vi ska gå nu här får ni två bilder. bloggar sen kanske.




 

 

Av emelie - 8 januari 2012 21:47

Hej jag saknar sommaren enormt , då man var ute och fotade sommar bilder och allt , då alla humlor fanns som man fotade , men i sommar ska jag ut och fota rätt mycket . Eftersom vi ska snart köpa ett nytt Objektiv , längtar :)

Här får ni några bilder som jag tog i sommras och jag var typ nybörjar , men jag är sjukt nöjd med bilderna fast de är lite svårt att fota humlor .

Den sista bilden är inte så bra men jag älskar den och bara för den är så COOL



   


 


 

Av emelie - 8 januari 2012 13:58

Hej , bloggade aldrig igår . Men idag så skulle ni få reda på en grej som jag köpte elr ja bytte ut ist för en ny plattång och de jag valde är Högtalare , så nu kan man lyssna på musik :)

Har inte så mycket att säga mer än att jag väntar på astrid , sen ska vi skriva massa namn på magen , de är sådan fb grej :) Och på onsdag börjar skolan , men de är vissa som börjar imon :P


 



Av emelie - 7 januari 2012 00:28

Hej eftersom jag har tråkigt och tänker gå och lägga mig närsom , så kan jag vissa vad jag ska beställa när jag får mina pengar :) snart sommar ju och de tar ju tid att få kläderna så då kan man lika bra beställa nu innan allt ta slut med :)


   


 



   


 


   


 


   



Presentation


tjao
Jag heter Emelie och jag bor i en liten by som heter Tollarp och jag är 15 år . Min sport är ridning och handboll.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 rätt så
 nja
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards